Julkaisuun.fi  

  Reportteri

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste

2. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Fromdistance Ltd.
Uus 2-4
10111 Tallinn
Estonia

3. Rekisteriasioista vastaava

Jouko Vierumäki
Fromdistance Ltd.
Uus 2-4
10111 Tallinn

4. Rekisterin nimi

Reportteri-palvelun käyttäjärekisteri

5. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Reportteri-palveluun rekisteröityneen käyttäjän puhelinnumeron lähettäminen kullekin julkaisijalle, jolle käyttäjä haluamaansa materiaalia lähettää. Julkaisija saa käyttäjän puhelinnumeron vain jos a) käyttäjä on rekisteröitynyt b) käyttäjä lähettää materiaalia kyseiselle julkaisijalle. Mitään muita tietoja käyttäjästä ei lähetetä julkaisijoille. Tietoja käytetään myös mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen esimerkiksi tekijänoikeusrikkomusten tapauksessa.

6. Tietojen lähde

Tämän rekisterin tiedot kerätään puhelinnumeron osalta asiakkaiden rekisteröityessä Reportteri-palveluun Reportteri-sovelluksen avulla. Muut rekisterin tiedot (SIM-kortin sarjanumero sekä puhelimen sarjanumero) välitetään rekisteriin aina materiaalin lähetyksen yhteydessä.

7. Tietojen oikeellisuus

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta.

8. Rekisterin tietosisältö

Reportteri-palvelun asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

9. Tietojen luovutus

Fromdistance ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. Fromdistance voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön velvoittamissa rajoissa.

10. Rekisterin suojaus

Rekisteritiedot säilytetään asianmukaisesti suojatussa palvelimessa ja ovat vain Fromdistancen tehtävään määrättyjen henkilöiden nähtävissä.
Reportterin toteutuksesta vastaa
Fromdistance